Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tjejsnacket efter MåBra-kvällen

  5 november 2014
  Vi rundade av den lyckade MåBra-kvällen med en kopp kaffe och tjejsnack!

  Vi rundade av den lyckade MåBra-kvällen med en kopp kaffe och tjejsnack!

  Nu har vi haft premiär för höstens MåBra-kvällar i Göteborg. För egen i sann melodifestival-anda med fem klädombyten på scen för att visa och förtydliga olika stilar. Mina föreläsningskompisar Mia Törnblom och Leila Söderholm gillade grejen med bytena. Vi fnissade om hur jag skulle kunna göra en Lill Lindfors och ramla in på scen nästa gång. Fast det känns som jag har ramlat färdigt för i år, eller vad säger ni? Klänningsgrejen vore däremot suverän men där är jag inte riktigt ännu…

  Annons
  Lill Lindfors tappar klänningen och trollar fram en ny.

  Lill Lindfors tappar klänningen och trollar fram en ny.

  Tack till alla goa’ tjejer som kom till Göteborg och lyssnade – vi hoppas att vi fick er att trivas och Må Bra!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/gult-ar-inte-fult/