Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Träningspeppad efter MåBra-kvällen

  29 maj 2015
  Jobbigt före men underbart efteråt. Stolt över min löptur!

  Jobbigt före men underbart efteråt. Stolt över min löptur!

  Efter MåBra-kvällarna så blir jag alltid så sugen på att träna! Det är Leila-effekten som jag kallar det för ingen kan få igång mig lika bra som hon. Ta häromdagen som exempel. Istället för att ligga i solstolen med en kopp kaffe stack jag ut i spåret på en 5-kilometersrunda.

  Annons

  Är det någon annan här på bloggen som också blev superinspirerad och har tränat efter någon av MåBra-kvällarna? 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  8 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/mabra-kvallen-in-bilder/