Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tre snygga stråhattar

  5 juni 2015
  Tre snygga stråhattar som skyddar dig mot solens starka strålar i sommar.

  Tre snygga stråhattar som skyddar dig mot solens starka strålar i sommar.

  Det kom en fråga om snygga stråhattar från bloggläsaren Kristina. Hon är på jakt efter en snygg hatt i sommar och tydligen snubblat över ett gammalt tips från mig om just stråhattar. Den aktuella hatten finns inte längre kvar att köpa men här kommer tre snygga fast i lite olika stilar som jag hittade när jag snabbt surfade in på Zalando:

  Annons

  Stråhatt nr 1: Even Odd

  Stråhatt nr 2: Tommy Hilfiger

  Stråhatt nr 3: Rip curl

  Nu undrar jag om ni gillar hattar och mössor?

  Läs mer från tidigare inlägg: Förra året inspirerades vi av blå toner i det här inlägget och där fanns även en stråhatt. Här hittar du en annan inspirationsbild på en snygg och enkel sommarlov som aldrig blir omodern.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/idag-platar-vi-hostens-mode-2015/