Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tre tips för att trivas med jobbgarderoben

  3 september 2014
  Ingen som har missat att polon är min favorit, eller hur?

  Ingen som har missat att polon är min favorit, med eller utan kavaj.

  För vissa av oss är jobbgarderoben synonymt med en svart kavaj och någon typ av överdel. Är det någon som känner igen sig? Hörde jag månne en suck eller två? Det behöver inte vara trist men allt som oftast får jag uppfattningen att kontorskläderna känns både trista och tråkiga. Så vad gör man?

  Annons

  Många börjar med att shoppa nytt. Det är fel. Börja istället med att sålla. En bra start är här och nu. Svara på följande och du har en bra startplan för att ta kommando över din jobbgarderob:

  1. Vilka är dina tre favoritplagg som du bär på jobbet? Lista dem.

  2. Vilka klädesplagg kompletterar dina favoriter? Lista dem. Shoppa nytt när tillfälle ges.

  3. Vad begränsar dig från att vara den du egentligen är? Reflektera. Var ärlig. Utmana dig själv.

  Psst! På måndag reder jag ut begreppet signaturstil och fördelarna med densamma. Missa inte det om du är intresserad av kombinationen karriär och kläder. 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/jag-fick-toppbetyg-som-forelasare/