Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Trendfärgerna hösten och vintern 2016-2017

25 augusti 2016
Årets trendfärger för henne enligt Pantone.

Årets trendfärger för henne enligt Pantone.

Här är färgerna för hösten och vintern 2016 – 2017 som kommer att synas i modebilden och på kläderna framöver. Ibland kan det vara lite svårt att applicera det på plagg men kom ihåg att det är varianter och tolkningar vilket betyder att färgerna kan vara något mer mjölkiga eller ännu mer mustiga.

Annons

Du som har läst det senaste modereportaget i MåBra nr 9 har säkert koll på årets färger eftersom jag har haft dem som riktlinje för kläderna till modereportaget. Samma sak säger jag inför nummer MåBra nr 10 – där kommer du också att få ytterligare färgboost! Exakt vilka färger låter jag vara lite hemligt till dess att tidningen når dig som prenumerant eller finns att köpa i butik.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Laddar