Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Triss i talare på röda mattan

  8 april 2014
  MåBra-kvällens föreläsartrio: Leila Söderholm, Mia Törnblom och Katarina Althin

  MåBra-kvällens föreläsartrio: Leila Söderholm, Mia Törnblom och Katarina Althin

  Årets första MåBra-kväll i Luleå blev en succé! Hela stället var fyllt till bredden av go’a skratt och stämningen var på topp. Leila Lindholm var först ut och bjussade på många fnissningar när hon visade sina minst sagt udda träningsredskap.

  Annons

  Därefter var det min tur och jag njöt verkligen av att vara på scenen. Sist ut kom Mia Törnblom som fick oss alla att kikna i skratt när hon bokstavligt talat bjöd på ”hela” sig.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/nedrakningen-har-borjat/