Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Trolla bort magen med skymtande bh-band

  13 januari 2015
  Satsa på en lösare topp om du tycker att det är lite jobbigt med magen.

  Satsa på en lösare topp om du tycker att det är lite jobbigt med magen.

  Jag plockar upp tråden från gårdagen och adderar lite mer färg på träningskläderna. Många gånger får jag höra mina kunder sucka över hur man vara ”både snygg och i perfekt form” för att platsa på gymmet. Tråkigt att känna så eftersom gymmet är den plats dit man kommer för att hitta sin egen perfekta form (och den bestämmer man ju själv)!

  Annons

  TIPS! Satsa på en lösare topp eller t-shirt om du är bekymrad över magen och valkarna. Addera en knallig sport-bh som skymtar fram så ska du se att magen trollas bort!

  Länkar: bh, sko, topp och tights.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/satsa-pa-en-tvist-nar-du-valjer-svart/