Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tummen upp för MåBra-kvällen i Malmö

  6 maj 2014
  Två tummar upp för MåBra-kvällen i Malmö!

  Två tummar upp för MåBra-kvällen i Malmö!

  MåBra-kvällen i Malmö med Mia Törnblom, Leila Söderholm och jag själv blev en succé om ni frågar mig! Det var en härlig stämning och inspirationen flödade från alla håll och kanter. Jag efterlyste modeller till ett kommande modereportage i papperstidningen MåBra.

  Annons

  Tänkte kanske att två eller tre personer skulle vara intresserade men så fel jag hade. Malmö levererade modeller och nu har jag en lista med 30 fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar som vill vara med. Jag är fullständigt överväldigad och så tacksam! Applåder till alla Malmö-tjejer!!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/katarina-ar-festkladd/