Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tvål till svårstängd dragkedja

  19 februari 2015
  Smörj en trilskande dragkedja med tvål och haka fast en nyckering om själva fliken du håller i har lossnat.

  Smörj en trilskande dragkedja med tvål och haka fast en nyckering om själva fliken du håller i har lossnat.

  En trilskande och trög dragkedja smörjer du enklast med en bit tvål eller ett stearinljus. Nu för tiden använder vi mest flytande tvål så därför brukar jag ta med mig den lilla biten hotelltvål och ha den som ”dragkedjssmörjare”.

  Annons

  Mer tips för dragkejan! Om den lilla metallbiten har lossnat. Du vet, den som du håller i för att stänga dragkedjan. Dragkedjan är inte sönder, trä bara på en nyckelring istället och saken är klar.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  8 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/moderad-igar-och-stiltips-i-morgon/