Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tvätta mobil i tvättmaskin

  28 maj 2016
  Nämnde förresten att jag sover på köksgolvet?

  – Nämnde jag förresten att jag sover på madrass köksgolvet?

  Det tröttsamma ögonblicket efter man har torkat kiss från golvet, startat tvättmaskinen och tio minuter senare panikstoppat densamma för att rädda den genomvåta mobilen.

  Tips någon?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar