Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tydligare tunika-tips

  17 april 2015
  Idag ger jag ett tydligare svar om hur du ska tänka med detaljer vid bysten!

  Idag ger jag ett tydligare svar om hur du ska tänka med detaljer vid bysten!

  I det tidigare inlägget tunika-tips tipsade jag er om att vara observanta med detaljer vid bysten då de kan antingen hjälpa eller stjälpa. Bloggläsaren Cecilia ville veta mer om exakt vad det är för detaljer. Tänk så här:

  Annons

  Detaljer drar till sig blickar och när något hamnar i fokus har det en tendens att ”lysa upp” området. Det i sin tur kan vara både positivt och negativt. Det är olika från plagg till plagg och från person till person.

  Detaljer såsom rynkor, veck och volanger typiska blickfångare som förstorar eftersom de ”bygger på”. Andra typer av detaljer såsom mönster, linjer och ”gränser mellan två sorters material” är inte fyllt så förstorande men likväl blickfångare.

  En person måste själv ta ställning från plagg till plagg om skärningen, snittet eller modellen på just den specifika tunikan passar eller ej. En del önskar lite mer fokus upptill medan andra helst vill att det ska vara så osynligt som möjligt.

  Jag hoppas att det gav dig Cecilia och alla ni andra som läser bloggen en lite mer tydlig bild av ”hjälpa eller stjälpa” när det gäller tunika-tipset!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/dalig-smak-ar-inte-en-dalig-sak/