Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Umeå, gör er redo för färgchock!

  13 mars 2016
  MåBra-kväll

  Nu är det vår och jag längtar efter färg så jag går all in och färgchockar på MåBra-kvällen i Umeå!

  Du som följer mig på Instagram vet att jag precis har packat väskan och förberett mig för MåBra-kvällen i Umeå. Jag satsar på att vara ganska färgstark som du ser. Klänningen har jag faktiskt bara använt en enda gång förut, när äldsta dottern tog studenten för tre år sedan.

  Annons

  Den har bara hängt i garderoben och väntat. Eller så är det jag som har väntat med den. Kändes inte som att jag hade några bra skor till klänningen. Tills nu, hittade de där knalliga blå pumpsen på Mango förra fredagen och då bara visste jag. Nu var det dags för klänningen igen!

  Vanligtvis brukar jag inte packa väskan på helgen om jag först ska resa på fredagen men jag är på väg till Göteborg redan ikväll. Jag håller i stylingen och sminket på en reklamfotografering sådär galet jättetidigt imorgonbitti.

  Psst! Du som vill följa mig på Instagram kan bara skriva katarinaalthin så hittar du mig.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/nar-shoppingsuget-tar-over/