Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Underbart födelsedagsfirande i Stockholm

  26 maj 2014
  Vi hade en vacker utsikt mot slottet och Stockholm bjöd på underbart väder!

  Vi hade en vacker utsikt mot slottet och Stockholm bjöd på underbart väder!

  Jag har spenderat en guldkantad helg på Grand Hôtel i Stockholm tillsammans med maken, döttrarna och min mans familj. Ett härligt födelsedagsfirande för Hans på lördagen som sedan övergick i morsdagsfirande på söndagen. Perfekt!

  Annons
  Födelsedagsbarnet!

  Födelsedagsbarnet!

  16-åringen som redan har spikat planerna för 18-årsdagen.

  16-åringen som redan har spikat planerna för 18-årsdagen.

  Morsdagsfrukosten.

  Morsdagsfrukosten.

  Vi har njutit till fullo och det finns ingenstans jag hellre blir ompysslad och uppmärksammad än där. Dottern Julia verkar vara av samma skrot och korn för hon har redan beslutat att den viktiga 18-årsdagen (hon är 16 nu) ska firas på samma sätt som pappas!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/djurmonstrade-klanningar-med-klos/