Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tävling av Hand & Body Lotion från CND

  5 juni 2014
  Det doftar sommar om tävlingen!

  Det doftar sommar om tävlingen!

  Nu blir det tävling av lyxig och len lotion från CND och deras Paradase collection här på bloggen! Jag fick nämligen en söt liten trio med Hand & Body Lotion i dofterna Jasmine Haze, Sunset Bloom och Tropical Twist som jag vill dela med mig av.

  Annons

  Delta i tävlingen genom att skriva ditt namn, berättar om var du har ditt sommarparadis (i hängmattan, trädgården eller Paris) i kommentarsfältet samt delar blogginlägget på Facebook senast söndag. På måndag berättar jag vem vinnaren blir. Lycka till!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/kvinnors-kroppsformer/