Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Utmaningen att hitta balans i vardagen 2017

  9 januari 2017
  Det här blev mina mest klickade bilder 2016 på Instagram. Ett bra år med många höjdpunkter och jag hoppas att 2017 blir lika bra.

  Det här blev mina mest klickade bilder 2016 på Instagram. Ett bra år med många höjdpunkter och jag hoppas att 2017 blir lika bra.

  Så har jag äntligen rivstartat 2017 och det känns redan som att ”det blir åka av” det här nya året. Jag känner att det kommer att bli en utmaning att hitta den där balansen mellan bitar i vardagen, men är det inte det alla brukar prata om? Pusslandet mellan jobb, träning, familj och vänner. Vad blir din utmaning det nya året?

  Annons

  Vi kom hem från fjällen sent igår och vi var lagom möra efter 13 timmars bilresa men det vara bara att ladda om. Maken drog på jobbresa imorse och flickorna hade sina planer. Själv har jag jonglerat mellan jobbmejl, tvätt och Beyoncé. Det var lite av en chock för henne att komma hem och plötsligt se flocken splittras vind för våg.

  Här på bloggen rullar jag fortfarande ut plaggen i vinterlistan, två plagg sedan känner jag att den är komplett. Men vi kan väl göra en utvärdering när den är klar?

  En annan viktig sak. Jag efterlyser läsarmodeller i inlägget Är du tidningen MåBra:s nästa läsarmodell?. Är du nyfiken och vill prova att vara modell för en dag eller känner någon som vill vara tidningen MåBra:s läsarmodell så finns fortfarande chansen ännu några dagar.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/listan-med-vinterns-nyckelplagg-i-garderoben-20/