Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Vad är inte okej på jobbet?

  2 september 2014
  Typiska jobbkläder för mig när jag sitter vid datorn.

  Jobbkläder för mig när jag sitter vid datorn men jag skulle aldrig bära det på scen när jag föreläser.

  Jag tog upp passform i går och vikten av att faktiskt ta jobbklädernas snitt och skärning på allvar. Så kom jag att tänka skillnaden mellan passande och opassande kläder. Så nu frågar jag er om jobbkläderna, vad är okej och vad är inte okej att dyka upp i? 

  Annons

  Kom ihåg att våra referensramar behöver inte stämma överens och att vi inte alltid tycker samma. Låt oss dela med oss med glimten i ögat och inte ta illa upp om någon ”sågar” en stil, ett plagg eller ett uttryck. Sätt igång – högt och lågt!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  15 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/mysigaste-sondagsformiddagen/