Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Vad är perfekt för dig?

  3 november 2015
  Idag undrar jag om din syn på perfekt och inte perfekt enligt alla ideal.

  Idag undrar jag om din syn på perfekt och inte perfekt enligt alla ideal.

  Igår skrev jag dress like you love yourself och jag skulle verkligen vilja be dig som läser att reflektera över innebörden.

  När jag hör människor berätta att det inte känner sig fina blir jag uppriktigt sagt ledsen. Det där med att man måste klä sig på ett visst sätt bara för att man inte ser ut som idealet är ju bara så beklämmande.

  Annons

  Sen vet vi ju att det finns situationer och stunder när man behöver anpassa sig och att en del plagg gör sig bättre på andra och så vidare men om du hade möjlighet att klä dig precis som du ville just i denna stund hur skulle du se ut då?

  Mer om kroppformer och ideal:

  Stilexperten om flickors kroppsideal och mammors ansvar

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/dress-like-you-love-yourself/