Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Vad får skorna kosta?

  11 september 2014
  Hösten är här och barfotasommaren är definitivt över.

  Nu satsar vi på snygga skor! Hösten är här och barfotasommaren är definitivt över. 

  Jag har suttit och gått igenom skomodet för hösten 2014 och valt ut snygga stövlar och skor till bloggen. Nästa vecka kommer att bli en skobonanza vill jag lova! Men först två små frågor till er läsare:

  Annons

  I runda slängar – vad får skor och stövlar kosta egentligen och hur viktig är komforten och klackhöjden?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  15 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/10-snygga-kappor-i-host/