Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Vad säger din väska om dig?

  5 oktober 2015
  Stilen på din väska berättar vem du är!

  Stilen på din väska berättar vem du är!

  Visa mig din väska och jag ska berätta vem du är! Ja, det kanske är att sticka ut haken en smula eftersom jag bara är expert på kläder och inte på väskor. Men så hittade jag väskgrejen på nätet och tänkte att vi kunde se om det stämmer. Så, hitta den väska som är mest du så ska jag berätta vad den säger om dig imorgon!

  Annons

  Psst! Bara så du vet så hittar du alla väskorna på nätet just nu och de är alla under 500-lappen!

  Länkar: 1. väska, 2. väska, 3. väska, och 4. väska

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/ge-garna-feedback-pa-stilakuten/