Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Välj kavaj till din kroppsform

13 november 2014
Stilexpertens kavajknep som trollar med figuren!

Stilexpertens kavajknep som trollar med figuren!

Välj rätt kavaj med hjälp av stilexpertens knep för att klä kroppsformer på ett smickrande sätt:

Rak figur: en rak figur förstärks och blir rakare med en dubbelknäppt kavaj medan den förändras och blir kurvigare med en figursydd.

Annons

Kurvig figur: en kurvig figur förstärks och behåller smickrande kurvor med en insvängd kavaj medan den förändras med en rakare modell.

Har du frågor om din kroppsform – kurvig eller rak – kan du ställa dem i kommentarsfältet! Här kan du läsa vad jag svarade läsaren Cecilia på fråga om dubbelknäppning/enkelknäppning i kommentarsfältet.

Psst! Här kan du läsa mina tidigare tips kring kavajer och jackor för de olika figurtyperna:

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Laddar