Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Vårens mode och trender 2017

  3 februari 2017

  Bild1

  I måndags plåtade vi modet till aprilnumret av MåBra, nummer fyra som kommer i slutet på mars. Som alltid passade vi på att göra det hela med en liten tvist och i vanlig ordning så är det var det vanliga läsare som ”modellade”.

  Annons

  Vi gjorde en ”Stina Dabrowski” och avslutade plåtningen med ett litet hopp. Visst blev det en kul bild på teamet? Jag hade tänkt bilder för att ge er en liten förhandstitt på vårens mode men hann inte. Istället kan du ratta in Sveriges Radio i eftermiddag för då sitter jag i direktsändningen och pratar om vårens trender i P4 Extra.

  Någon som däremot tog lite bilder var Firas, fotografen som dagen till ära agerade fotoassistent. Antar att en fotograf alltid är en fotograf och aldrig riktigt släpper kameran.

  Foto: Firas Mkarker/www.mkarker.com

  Foto: Firas Mkarker/www.mkarker.com

  Fotostudion lite från ovan. Det är här jag har gjort ”mina” modejobb för MåBra. Notera borden med kläderna. Det är inte alltid det finns plats att hänga upp allt och jag gillar att ha koll, så ett märke per bord. Typ. Sen kommer modellerna och rör till allt. Hihi…

  Foto: Firas Mkarker/www.mkarker.com

  Foto: Firas Mkarker/www.mkarker.com

  Här går jag igenom planen för dagen och alla får vara med och tycka till. Våra läsarmodeller ska ju trivas i kläderna annars funkar det aldrig. Det är nog den största skillnaden mellan ”vanligt folk” och de som livnär sig på modellyrket.

  Foto: Firas Mkarker/www.mkarker.com

  Foto: Firas Mkarker/www.mkarker.com

  Det ingår en hel del strykning och den högen brukar växa i takt med att vi provar olika outfits. För det blir lite provande hit och dit.

  Foto: Firas Mkarker/www.mkarker.com

  Minikonferens moderedaktören Anki till vänster, jag och modellern Kitt. Sittande ser ni en skymt av fotografen Max. Foto: Firas Mkarker/www.mkarker.com

  Här står läsarmodellen Kitt i en outfit som vi gillade ”på pappret” men som inte riktigt funkade på bild. Ett modereportage ska ju hänga ihop och man ska ana den röda tråden.   De mönstrade byxorna fick stryka på foten för den här gången för vi hade ingen topp som funkade och den svarta blev helt enkelt för svart. Vem vet, brallorna kanske dyker upp igen. Då får ni låtsas bli förvånade, ok?!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar