Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Vårens trendfrisyr i Sveriges radio P4

  22 mars 2015
  Här står jag med Sveriges radio P4:s programledare Anna Hanspers och pratar om trender.

  Här står jag med Sveriges radio P4:s programledare Anna Hanspers och pratar om trender.

  Några av er kanske hörde att jag gjorde en tredagars trendspaning för Sveriges radio P4 Malmöhus och programledaren Anna Hanspers onsdag till fredag förra veckan?

  Vi pratade bland annat om 70-talet, de vida jeansens comeback och fransar på väskor. Extra kul var att vi hann med lite frisyrer och jag nämnde att vårens frisyr är lite vågigare, axellång och en blandning av mörkt och ljust. Jag bad min favoritfrisör i Malmö, Catrin Wiktorsson på salong En trappa upp att skicka bilder på vårens hetaste frisyr ”wobben” för er som är sugna att hänga på trenden.

  Annons
  Mjuka glansiga lockar i en lång page är vårens trendigaste frisyr.

  Mjuka glansiga lockar i en lång page är vårens trendigaste frisyr.

  En wave bob eller "wobben" som den också kallas enligt frisören Catrin på salongen En trappa upp i Malmö.

  En wave bob eller ”wobben” som den också kallas enligt frisören Catrin på salongen En trappa upp i Malmö.

  Fler tips på bra frisörer! Här kan ni se ett tidigare inlägg om favoritfrisörer där alla ni läsare var välkomna att skriva och tipsa om era frisörer runt om i landet. Tänk på att det fortfarande går bra att tipsa – ju fler desto bättre!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/lysande-utsikter-och-helg/