Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Vårens ytterplagg i nästa nummer av Allers

  25 januari 2017

  Skärmdump från sista sidan och hint om vad som komma skall i tidningen Allers.

  Härom veckan fick jag rycka in och styla mode för tidningen Allers som är systertidning med MåBra. Det blev en kul dag hemma hos mig och vi plåtade på stranden nedanför där jag bor.

  Och, ni ser väl vem som är med på bilden? Visst är det ”lilla” Beyoncé. Superspeedad och vild. Modellen Mia gjorde ett kanonjobb som lyckades se så avslappnad ut samtidigt som hon hade dragkamp med yrvädret. Sanden yrde och sprätte. Mattes lilla pälskling…

  Annons

  Det är alltså officiellt att jag har blivit en crazy dog person för den här skärmdumpen på min hundmodell” har jag nu skickat till vänner och bekanta, postat på Facebook och Instagram. Typ överallt, för nu bloggar jag ju också! Är det så här man blir när kidsen flyttar hemifrån??

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar