Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Värmebölja, drulletvätt och Karlavagnen

  4 juni 2016
  Det har blivit några bad i värmeböljan!

  Det har blivit några bad i värmeböljan!

  Vilken värmebölja! Jag har verkligen njutit av den strålande solen och den klarblå himmeln. Det har blivit ganska lugnt på jobbfronten sedan jag tvättade mobilen i tvättmaskinen. Helt plötsligt hade jag en mobilfri vecka.

  Annons

  Den var ju såklart högst ofrivilligt och onödigt omständligt hela mobilgrejen. Drulletvätten ger ju så tråkiga ringar på vattnet. Som att jag tillexempel missade att vara med i Sveriges radios program Karlavagnen häromkvällen och prata ”Välkammad på jobbet?”.

  Karlavagnen är ett av de programmen som jag alltid rattar in när jag sitter i bilen på väg hem från någon kvällsföreläsning. Ibland kan jag till och med bli sittandes i bilen, på uppfarten hemma, bara för att lyssna klart. Ett annat program som jag lyssnade på mycket förr var Krister i P3.

  Nåja, det kommer fler gånger. Hoppas att ni har haft en bra vecka!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sa-kan-du-tanka-kring-valet-av-bikini-i-sommar/