Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Varmt tack Växjö!

  23 november 2014
  Tack för idag Växjö!

  Tack för idag Växjö!

  Det var full rulle från start när jag och 250 kvinnor samlades hos PM & Vänner i Växjö för brunch och bubbel, stilföreläsning och shopping. Vilken dag! Vi började med en skål och sedan blev det stil för hela slanten till dess att stans butiker stängde.

  Annons

  Stort och varmt tack till alla härliga tjejer, kvinnor och damer för en härlig dag tillsammans! Jag kommer att lägga in foton senare i veckan så kika gärna in senare för att se om ni har fastnat på bild. Tack ännu en gång! Hälsar Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/festligt-och-fint-kladd-pa-julens-fester-2014/