Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Värsta skönhetsmissarna på jobbet

  8 september 2014
  Bilden har jag lånat från den här bloggaren som också visar jättefina outfits till tofflor.

  Bilden har jag lånat från den här bloggaren som också visar jättefina outfits till tofflor.

  Tofflornas vara eller icke vara – ja, vi fick några goda skratt i inlägget Vad är okej på jobbet förra veckan. Jag vill tacka er alla som var med och bidrog med kommentarer. När jag nu summerar kan jag konstatera att följande klädsel på jobbet inte är så poppis:

  • Tofflor (fast inte på alla arbetsplatser)
  • Leopard-BH:ar under transparenta blusar
  • Djupa dekolletage som visar lite för mycket
  • Glipor som också visar för mycket
  • Urtvättade plagg

  Jag blir genast nyfiken och vill gärna veta lite vad ni tycker om ”skönhetsmissar” på jobbet såsom otvättat hår, avskavt nagellack, oputsade skor, hål och noppor. Tyck till!

  Annons

  Men kom ihåg, vi är snälla med språket eftersom vi är medvetna om att det är så olika från person till person. Vi låter kommentarerna gå högt och lågt men tar inte illa upp och blir ledsna om någon uttrycker sig klumpigt. Okej – sätt igång!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  15 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/ratt-kladd-pa-jobbet-med-en-signaturstil/