Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Veckans mest gillade inlägg på Facebook

  27 augusti 2016
  Saxat från MåBra:s Facebooksida tidigare i veckan.

  Saxat från MåBra:s Facebooksida tidigare i veckan.

  Inlägget om klädmärket som visar plaggen i olika storlekar fick en superstor spridning. Jag tycker verkligen att man ska hylla butiker som visar plagg i flera olika storlekar. Som kund blir man ju både glad och hjälpt av servicen.

  Annons

  Att ni också gillade inlägget märktes inte minst på MåBra:s Facebook där ni läsare gav tummen upp, skrev kommentarer och delade inlägget. Och bland kommentarerna gick det att läsa att det svenska klädmärket me&i gör precis samma sak som amerikanska Ekineyo Basic – visar kläderna i olika storlekar. Finns det månne flera? Tipsa då gärna!

  På tal om storlekar, kroppsformer och klädskapande missa inte Ida Sjöstedts sommarprat som bland annat handlade om kroppsideal och hållbarhet i modebranschen.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar