Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Veckans mest gillade inlägg på Facebook

27 augusti 2016
Saxat från MåBra:s Facebooksida tidigare i veckan.

Saxat från MåBra:s Facebooksida tidigare i veckan.

Inlägget om klädmärket som visar plaggen i olika storlekar fick en superstor spridning. Jag tycker verkligen att man ska hylla butiker som visar plagg i flera olika storlekar. Som kund blir man ju både glad och hjälpt av servicen.

Annons

Att ni också gillade inlägget märktes inte minst på MåBra:s Facebook där ni läsare gav tummen upp, skrev kommentarer och delade inlägget. Och bland kommentarerna gick det att läsa att det svenska klädmärket me&i gör precis samma sak som amerikanska Ekineyo Basic – visar kläderna i olika storlekar. Finns det månne flera? Tipsa då gärna!

På tal om storlekar, kroppsformer och klädskapande missa inte Ida Sjöstedts sommarprat som bland annat handlade om kroppsideal och hållbarhet i modebranschen.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar