Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Veckans vikt(iga) förebilder

  13 maj 2016

  katarina-althin-krönika

  Åh, dessa två måste väl ändå klassas som veckans förebilder! Camilla Läckberg som ger en ärlig viktbekännelse på sin blogg och Karin Adelsköld som visar bikinikroppen med sambokilon på Instagram. Camilla, som vill tappa sina mammakilon, frågar om hon är en dålig förebild och Karin som visar hur man skaffar sig en bikinikropp.

  Annons
  Bilden är en skärmbild från Karin Adelskölds instagram.

  Bilden är en skärmbild från Karin Adelskölds instagram.

  Tänk att vikt och kroppsform är så laddat. Jag själv som har burit de flesta storlekarna från storlek 34-46 kan vid det här laget berätta att jag känt mig både fin och ful i alla storlekar. I skolan fick jag en gång, av misstag, höra att min höftben såg äckliga ut eftersom de syntes så himla mycket. Senare i livet har jag fått min beskärda del gliringar om en god aptit. Suck! Jag vet inte, men jag tror att man gör sig själv en stor tjänst om man inte tar notis av korkade kommentarer.

  Camilla ska inte behöva ställa frågan om hon kan vara en förebild eller ej. Men, jag är ändå glad att hon gör det. Många känner igen sig i det som Camilla skriver och precis i det ögonblicket blir hon en förebild. Ingen ska behöva känna sig som en dålig person för att man inte trivs med vikten. Samma sak med Karin, hon blir också en förebild när hon visar att de där go’a kilona ändå är okej för beachen 2016.

  Stor eller liten, lång eller kort – spela roll liksom!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar