Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Vi har hittat MåBra-modellerna!

  12 april 2015
  Nu har vi valt ut tre kvinnor som ska få en ny stil i MåBra!

  Nu har vi valt ut tre kvinnor som ska få en ny stil i MåBra!

  Ni var många som hörde av er och ville vara med i MåBra:s ”gör om mig”-reportage! Enormt  roligt att se det stora gensvaret. Tack allihop för era mejl och berättelser.

  Vi har nu valt ut tre härliga tjejer som ska få en ny stil i MåBra. Alla med de där vanliga klädbekymmerna som att ha hamnat i ”svarta träsket”, tappat stilen i takt med kilona eller jobbkläder som inte är tonåriga eller tantiga.

  Annons

  Modellerna är MåBra-läsarna Annika från Vinslöv, Jenny-Ann från Göteborg och Lena från Malmö. Ni kommer att möta dem här på bloggen i takt med att arbetet med modereportaget växer fram. Slutresultatet visas sedan i MåBra:s augustinummer så det vill ni inte missa!

  Som sagt, stort tack till alla ni som tog chansen och skickade in. Även om ni inte kom med den här gången så hoppas jag att ni vill följa modejobbet i kulisserna och inspireras att våga skicka in fler gånger!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/mabra-kvallar-i-orebro-jonkoping-och-gavle/