Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Vi ses på vårens MåBra-kvällar!

22 januari 2017
Nu kan du boka biljetter till vårens MåBra-kvällar i Malmö, Borås och Norrköping.

Nu kan du boka biljett till vårens MåBra-kväll. Mia Törnblom, Leila Söderholm, Katarina Althin på scenen när MåBra-kvällarna gästar Malmö, Borås och Norrköping.

Äntligen är det dags för våra energifyllda och härliga MåBra-kvällar! I år kommer Mia Törnblom, Leila Söderholm och jag att gästa Malmö, Borås och Norrköping tillsammans med vännerna på tidningen MåBra. Pepp på den liksom! Vi ses väl?

Annons

Läs mer om MåBra-kvällarna och boka dina biljetter på länken: MåBra-kväll våren 2017.

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar