Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Vi tar väl en skönhetsutmaning, eller va?!

  20 maj 2017

  Den här veckan har jag haft fokus på smink och sminkprodukter. Jag märker att mina kunder upplever att foundation, concealer och puder som något av en utmaning. Hyn förändras men sminkrutinen förblir densamma. Man blir osäker och sminkar sig allt mer sällan. Eller så gör man som man alltid har gjort, eller som min väninna gjorde det glasklart häromdagen:

  Annons

  – Jag har hunnit gifta om mig, skaffa nya barn och göra karriär men sminkväskan – den är densamma som när jag var 20…

  Det är inte alltid så lätt att ändra vanor och även om våra tankar snuddar vi tanken på skönhet mellan varven så kan steget till förändring kan vara långt.

  Skönhetsutmaning! Jag vet inte om det är för att jag nyss fyllde år eller för att sommaren närmar sig men jag ska försöka mig på en förändring. En skönhetsutmaning helt enkelt. Kika in imorgon så ska jag berätta mer. Du är välkommen att haka på – tänker att det blir lite lättare om vi är fler!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar