Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Vilken är din favorit bland sommarpratarna 2016?

9 juni 2016
Sommarpratarna 2016 Bild: Sveriges radio

Sommarpratarna 2016 Bild: Sveriges radio

Så spännande med årets sommarpratare i P1. Känns som att 2016 är fullproppat med intressanta sommarvärdar från dag ett.

Tänkte att det var en bra start när jag läste första namnet. Lars Ulrich som är  trummisen från Metallica måste ju ha massor med spännande saker att säga. Så läste jag vidare och då var näste på tur David Lagercrantz och den mannen kan ju berätta. Ja, och sen kommer Annika Lantz och hon är ju rolig. Sen får jag ju inte missa skidkungen Johan Olsson eller Gunhild Stordalen heller… Vilka sommarvärdar som ska sommarprata alltså!

Annons

Nu måste vi hjälpas åt! Har ni hunnit kolla listan? Vilka favoriter har ni och vilka får man inte missa? 

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Laddar