Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Vilken är din favoritklänning från MåBra-kvällarna?

  11 mars 2016
  dvf

  Fick så många komplimanger för den snygga klänningen jag bar på MåBra-kvällen i Uppsala igår.

  Vilken rivstart på MåBra-kvällarna – underbar energi och många skratt – succé! Vi startade veckan i Helsingborg och avslutade i Uppsala igår. Nästa vecka väntar Umeå och Växjö. Känns verkligen kanon!

  Jag har fått många frågor på klänningarna som jag burit i veckan. De är sprillans nya, som ni vet så var jag på shopping förra fredagen i Göteborg. Så kul. Vanligtvis är det ju jag som står utanför provrummet som personal shopper men den här gången var det jag som fick hjälp av butiken Gillblads i Göteborg. HÄR kan du läsa mer om vilken typ av klänning som passar din kroppsform.

  Annons
  måbra-kväll

  MåBra-selfie på Stadsteatern i Helsingborg.

  De två klänningarna hittar du hos Gillblads, den svarta är från DvF och den röda från Oui.

  Vilken är din favorit? Själv har jag svårt att bestämma mig!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  11 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/shoppa-plagget-10-snygga-collegetrojor-och-sweatshirts/