Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Vilken är din läppstiftsfavorit?

8 augusti 2016
Det här är favoritfärgerna på läppstift i USA enligt en artikel i Huffigtonpost.com

Det här är favoritfärgerna på läppstift i USA enligt en artikel i Huffigtonpost.com

Jag konstaterar att läppstiftsfärgen nude verkar gillas av fler amerikaner än Maria Montazami från Svenska Hollywoodfruar. Bilden visar helt enkelt vilken färg som är mest poppis i de olika delstaterna och som ni så så är det övervägande majoritet för nude. På andra plats har vi rose och så vidare.

Annons

Visst vore det väl kul att med en egen liten undersökning här på bloggen? Låt oss ta reda på vilken av de 5 färgerna som är favoriter ute i landet. Skriv en kommentar och berätta vilken av nude, rose, light pink, pink shimmer och black är favorit och sedan om du bor i södra, mellan eller norra Sverige.

Jag börjar! Min favoritfärg är pink shimmer och jag bor i södra Sverige. Inga konstigheter eller hur? Läs artikeln HÄR.

Vid det här laget vet väl "alla" att maria Montazami gillar läppstiftsfärgen nude, eller hur?

Vid det här laget vet väl ”alla” att maria Montazami gillar läppstiftsfärgen nude, eller hur? Bildkälla: Expressen

Dela
Tweeta
Maila
7 kommentarer

Laddar