Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Vilket är ditt recept på goda kanelbullar?

  4 oktober 2016
  Jag är barnsligt förtjust i nybakade kanelbullar.

  Tipsa gärna om ditt bästa recept eller husmorsknep som gör kanelbullarna extra goda och saftiga.

  Har det blivit någon kanelbulle idag på kanelbullens dag eller har du gjort som jag och ätit flera kanelbullar? Frågar du mig så är det inte mycket som slår en nybakad och ljummen bulle. 

  Ibland brukar jag testa lite nya saker och idag var inget undantag. Vanligtvis så är ju fyllningen en blandning på socker, kanel och smör. Men istället för bara vitt strösocker så bytte jag ut ungefär en tredjedel till mörkt muskovadosocker istället. Det blev gott!

  Annons

  Sedan som alltid gäller det ju att knåda degen. Den godaste bullen har knådats många minuter. Då blir den fluffig och god.

  Jag är barnsligt förtjust i nybakade kanelbullar och äter alltid flera åt gången.

  Jag är barnsligt förtjust i nybakade kanelbullar och äter alltid flera åt gången.

  Har du något recept eller tips på kanelbullar som gör bullarna extra goda och som du vill tipsa om här på bloggen?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/hostens-skor-2016-stovlar-med-vida-skaft/