Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Vinn snygga reflexer från Smart in the dark

  7 november 2016
  Tävla om snygga reflexer, en reflexmössa och två armbandsreflexer, från Smart in the dark.

  Tävla om snygga reflexer, en reflexmössa och två armbandsreflexer, från Smart in the dark.

  Tävling! Nu kan du ha chansen att tävla om ett par snygga reflexer till dig själv eller någon du känner. Vinn en reflexmössa och två armreflexer från Smart in the dark, till värdet av 789 kronor. För att delta i tävlingen gör du följande:

  1. Kika in hos Smart in the dark och spana in deras olika mönster på reflexerna. Tips klicka in under fliken design för att hitta dagens mönster.
  2. Släpp fram din kreativa ådra! Skriv i kommentarsfältet om vilken ny mönsterdesign du vill se och ge förslag på namn.
  3. Tryck på dela-knappen och dela tävlingen på Facebook. Har du inte Facebook? Skicka ett mejl till en kompis och berätta om tävlingen. Tryck på skicka-knappen under inlägget.

  Tävlingen pågår hela vecka 45 och stänger på söndag kl. 24.00. Den som har en bra en intressant, rolig eller spännande designidé vinner. Beslutet kan inte överklagas. Vinnaren presenteras här på bloggen måndagen den 14 november.

  Annons
  Snygg och säker i mörkret med snygga reflexer!

  Snygg och säker i mörkret med snygga reflexer!

  Hoppas att så många som möjligt vill vara med och tävla. Min förhoppning med den här tävlingen är att få fler läsare både till bloggen så därför vill jag en sista gång påminna dig om att dela inlägget på Facebook. Lycka till vänner!

  Priset till den här tävlingen sponsras av Smart in the dark

  Psst! Det kanske låter bekant med reflexerna? Entreprenören bakom märket Smart in the dark är Ann-Sofie som jag sprang Tjejmilen med.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/peppad-for-traning-och-rehab/