Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Vinnaren av reflexerna från Smart in the dark

  14 november 2016
  Grattis till vinnaren i tävlingen om snygga och säkra reflexer från Smart in the dark.

  Grattis till vinnaren i tävlingen om snygga och säkra reflexer från Smart in the dark.

  Tävlingen om de snygga reflexerna från Smart in the dark är nu avslutad och vinnaren heter Sofi Fifi Karlsson. Grattis! Nu kommer du att synas i mörkret och färdas säkert på vägarna. Skicka ett mejl till mig så ska jag ge dig mer information.

  Annons

  Tack ni som har deltagit i tävlingen! Tidigare idag fick jag feedback via telefon att det är svårt att veta hur man kommenterar på min blogg. Jag hoppas att ni inte är flera som känner igen er i det. Skriv gärna ett mejl till mig om ni upplever att ni inte har kunnat vara med i tävlingen för att ni inte har hittar kommentarsfunktionen. Min mejl är: stilexpertenkatarina @ gmail.com

  Jag fortsätter såklart med fler tävlingar och jag hoppas att den som vill, kan och har möjlighet vill haka på. Ödmjuka hälsningar Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar