Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Vinnaren av skinnstövlarna från Jobi

  17 oktober 2016
  Vinnare av stövlarna från Jobi är instagrammaren stardust_inabox

  Vinnare av stövlarna från Jobi är instagrammaren stardust_inabox

  Tävlingen om de snygga skinnstövlarna med extra skaftvidd från Jobi är nu avslutad och vinnaren heter stardust_inabox. Grattis! Nu blir det säkert inte lika jobbigt att tvinga ner fötterna i stela kängor när hösten kommer. Jag kontaktar dig via Instagram för att ordna med det praktiska.

  Annons

  Tack ni som har deltagit i tävlingen och tack för er feedback både i kommentarsfältet och via mejl. Jag har fått lära mig att ni som läser bloggen är måna om privatlivet och helst inte vill tävla med ”öppen profil” på Instagram. Det är heller inte en självklarhet att man har Instagram.

  Jag fortsätter såklart med fler tävlingar och jag hoppas att den som vill, kan och har möjlighet vill haka på. Ödmjuka hälsningar Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar