Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Vinröda accenter om Åsa får välja

  2 oktober 2014
  Åsas läckra bidrag i stylingduellen.

  Åsas läckra bidrag i stylingduellen.

  Så här skriver Åsa om sin läckra outfit i stylingduellen:

  ”Jag tyckte att kappan var ”svår”. Kanske för att jag nog själv inte skulle valt den i min garderob. Däremot resten av plaggen som jag har valt, skulle jag lätt kunna ha på mig. Passade på att lägga till en ärmlös blus, det kanske är sista chansen att använda den nu innan sommarens solbränna helt har bleknat bort.”

  Annons

  Länkar: Lindex kappa, Lindex väska, Hm halsduk, Skinnhandskar Hm, Blus MQ, Skärp Hm, Nilson Shoes skor, Lindex jeans.

  Psst! Dela gärna inlägget för spridning, tummar upp och glada tillrop bland kompisarna på Facebook. Tryck bara på facebookknappen!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/grasvart-kombo-med-motpoler-av-annika/