Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Visst har jag tränat…

  9 juli 2016
  Rullskidor är så rolig träning tycker jag. När det är fint väder alltså...

  Rullskidor är så rolig träning tycker jag. När det är fint väder alltså…

  Dagens fråga: vad eller hur har du tränat den senaste veckan?

  Min långa träningsvila är över. Jag har äntligen kommit igång och det känns lite lättare för varje pass. Första gångerna känns det ju övermäktigt att masa sig ut, eller hur? Som om man hade bly i skorna.

  Annons

  Jag har tränat rullskidor och fortsatt att bättra på min teknik. Jag har faktiskt anmält mig till skidklubben för att få ”draghjälp” av träningskompisar och tränare. Hade min första rullskidträning med gänget i onsdagskväll. Behöver jag ens nämna att jag nästan hade maxpuls och var färdig att gå hem efter uppvärmningen? Antagligen inte men så är jag ju anmäld till Vasaloppet 2017 och tänkte att det är bra att komma igång i tid.

  Nästa onsdag är det klubbtävling. Jag tänker ställa mig på startlinjen såklart. Jag räknar också iskallt med att komma sist. Det är strunt samma för jag känner mig som en vinnare så fort jag lämnar soffan så jag kommer att åka med ett leende ändå!

  Och på tal om sommar och träning, kan ni fatta att för två år sedan så gjorde jag det här?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/vad-vill-du-slippa-se-i-sommar/