Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Weekend i Köpenhamn med tjejgänget

  1 februari 2017

  Tjejhelgen i Köpenhamn med mitt tjejgäng blev så lyckat! Allt bara flöt på och vi hann med shopping, sightseeing och god mat.

  Här står jag på en av favoriterna – Torvehallerne! Köpenhamnarnas egen matmarknad och saluhall. Har du varit där? Det ligger utanför Ströget så det kan vara lätt att missa. Kommer du med tåget så är det klokt att inte kliva av på Huvudbangården utan istället hoppa av vid Norreport station som ligger strax norr om centralen. Torvehallerne ligger nästan precis intill.

  Annons

  img_2983.jpg

  Före vår lilla tripp passade jag på att läsa på om några av Köpenhamns pärlor och det roliga var att den brittiska tidningen The Guardian har utsett Torvehallerne som en av de tio bästa matmarknaderna i Europa. Och där finns verkligen allt. Det är två stora glashus, som växthus nästan, och i det ena finns den salta maten och i det andra finns sötsakerna. Väl värt ett besök – jag lovar!

  Jag invigde också en julklapp på den här weekendresan, kan du gissa vad?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar