Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Weekend i Köpenhamn

  29 januari 2017

  copenhagen-405189_960_720

  Den här helgen är jag på weekend med mina väninnor från Göteborg. Igår hängde vi i Köpenhamn och idag väntar spännande saker i Helsingborg. Jag kan tyvärr inte berätta mera eftersom planerna för dagen fortfarande är hemliga för resten av gänget. Men det blir bra.

  Annons

  Bloggläsaren Hilda bad mig tipsa om vad man ska packa för kläder för en weekend borta. Lovar att återkomma med tips kring packning och kläder i veckan som kommer. Nu ska jag däremot bra hänga, mysa och prata av mig med tjejerna innan jag sticker hem till familjen. Ha en skön söndag vänner!

  Mer läsning: 

  Listan: därför är äkta tjejvänner så viktiga!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar