Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  10 snygga skjortklänningar

  28 juni 2016
  Idag listar jag 10 snygga skjortklänningar på bloggen. Den här skjortklänningen är dyrast och kommer från det amerikanska märket Ann Taylor.

  Idag listar jag 10 snygga skjortklänningar på bloggen. Den här skjortklänningen är dyrast och kommer från det amerikanska märket Ann Taylor.

  Bloggläsaren Kristina önskade en snygg skjortklänning så här kommer 10 snygga skjortklänningar som passar bra i sommar. Du som läser bloggen, har du några önskemål kring kläder, skor och accessoarer? Vill du också ha inspiration och en lista med plagg så är det bara att skriva i kommentarsfältet.

  Annons
  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar