Annons
Annons

Höstens ”vill ha”-halsband


Jag gick på ett par smyckesvisningar under förra veckans pressevent i Stockholm. På bilden  ser du några av höstens nyheter från Sophie by Sophie som släpps till försäljning i augusti. Du skymtar också en favorit. Jag blev nämligen alldeles extra förtjust i de stora silverhalsbanden som du ser hänga på träskivan upp till höger på bilden.

Annons

Jag är ingen typisk halsbandsstjej men kommer nog att önska mig det stora silvriga. Alla smyckena är egentligen i silver, med eller utan guldplädering. Prisbild mellan 1000 och 2000 kronor. Jag gillar hur man kan ändra längden på det och så har det ju lite av en Hermès-känsla över sig som jag är svag för.

Här ser du mina Knot stick earrings av samma märke. Just knuten har blivit en av hennes klassiker och kommer i lite olika varianter.

Halsband i all ära, när det kommer till kritan så skulle jag nog vilja påstå att jag är mer av en öronhängstjej. Fast aldrig örhängen ihop med glasögon. Visst är det märkligt hur man kan få sina nycker? Till exempel så tycker jag att det är superfint på andra men inte på mig själv…

Du som är glasögonbärare, vad tycker du om kombon med örhängen och glasögon?

Dela
Tweeta
Maila
6 kommentarer

Annons

 


Laddar