Annons
Annons

3 tips för att hitta din egen personliga stil


Vi hade ett butiksevent med STILSNACK i Helsingborg igårkväll. Vi pratade om den personliga stilen och hur man bygger en hållbar garderob som passar den egna livsstilen och figuren. Det är faktiskt inte alls så svårt att få till som man kanske kan tro. Här är mina 3 steg för hur du lyckas:

Annons

Ta itu med renset! Ibland måste man bara börja någonstans. Istället för att göra det till ett ”rensa i röran”-projekt som du inte kan hantera kan du börja sortera ut i samband med tvätt. Ta som rutin att alltid snygga till staplarna i lådan eller sortera de hängande plaggen efter färg.

Vaddå vikten?! Livet är här och nu och du är värd att se bra ut även om du inte känner dig som allra mest tillfreds med kroppen. Det är okej att noja över en skavank men låt den inte ta över hela din tankevärld, den är bara en pytteliten del av den du är. Det finns ingen anledning att du inte kan vara ditt stiligaste jag varje dag. Satsa på de där plaggen som får dig att må bra.

Hitta din grej! En personlig stil är bara din och ingen annans. Fundera inte på vad andra ska tycka om dina kläder och accessoarer. Gillar du det så är det bara att ”tuta och  köra”. Känns det konstigt? Börja blygsamt och specialisera dig på ett visst plagg eller detalj som du gillar. Skor, smycken och sjalar är en bra start men likaså kjolar eller kappor.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar