Annons
Annons

Snart börjar jag på ett nytt bloggkapitel


Bästa bloggläsare!

Vi har nu kommit till finalen. Efter att ha bloggat här på tidningen MåBra i fyra år är det nu dags att ta klivet vidare. Detta blir min sista månad som bloggare här på MåBra.

Snart väntar nya utmaningar och för att du inte ska missa något föreslår jag att du börjar följa mig på Instagram. Där heter jag Katarina Althin och du hittar min profil HÄR. Välkommen dit! Det blir också där som jag senare avslöjar var min nya blogg kommer att ligga!

Annons

Det har varit superskojiga år här på MåBra, en hel del av er hängde med mig från Göteborgs-Posten och andra har kommit till under vägs. Det har blivit stil, mode och shopping men du har också fått hänga med mig på en och annan utmaning i privatlivet.

Emellanåt har vi haft det lite tufft att kommentera och skriva glada tillrop men den goda stämningen och gemenskapen har känts ändå. Det som gör mig extra glad är att det på något sätt har blivit samma goda stämning på Instagram där vi tipsar varandra och ger tummar upp.

Nu har du chansen att önska inlägg för än är det inte slut här på bloggen. Jag satsar på att göra en finfint avslut med mycket läsvärt innehåll och jag har mina tankar på lite bad, semesterplagg och festmode. Men du kanske vill att jag skriver om något speciellt nu när jag gör ”sista rycket” här på sajten?

Kram Katarina

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar