Annons
Annons

2:a advent och hälsningar från Wien


wien

Här kommer ett vykort från Wien med en julhälsning så här på 2:a advent. Jag och maken kvistade ner för att hälsa på dottern. Visserligen kommer hon hem om bara ett par dagar men det sägs ju att julmarknaderna och stämningen i Wien är magisk i december. Så, vi passade på.

Annons

IMG_1378

Sachertårta på Hotel Sacher hör ju till så check på den! Förresten, varför börjar man alltid beställa in värsta sötsakerna före riktig mat? Nåja, nu ska vi bara gå runt på de olika julmarknaderna som finns och insupa atmosfären. Jag tror att vi är på väg hit…

IMG_1536

Åtminstone, var det så jag förstod det på Julia. Jag får helt enkelt återkomma (om jag känner igen mig). Är det något som jag har lärt mig av Wien är att det är fullproppat med vackra byggnader och den ena platsen är vackrare än den andra.

IMG_1413

IMG_1418

Det blir nog inga fler besök på taket på Stefansdomen iallafall. Det var helt enkelt för högt tyckte vissa. Ser ni att Julia blundar? Vet inte om det var demonstrativt eller på skoj… Jag tyckte det var härligt att spana ut över stan. Nåja, nu är det slut på sommarbilderna och jag ska fokusera på jul. Kram på er från Wien.

IMG_1534

Psst! Du som vill fräscha upp minnet lite, det här gjorde jag förra gången jag var i Wien.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons


Laddar