Annons
Annons

3 modemisstag och vad du kan lära dig av dem


Ibland när man blickar tillbaka på sin egen stil kan man man känna sig lite pinsam även om man då kände sig supercool. Känner du igen dig? Jag gör det iallafall och det finns några till. Nätsidan Who What Wear har frågat tre kända kvinnor om vad de anser är de värsta ”modemisstagen”. Här är vad du kan lära dig av dem!

Annons

– Tiden med att matcha skor med väska är förbi! säger designern Anita Ko som anser att vi idag är mycket mer modiga när det gäller mode. Vi är inte alls lika rädda för att göra fel däremot kan vi bli ännu bättre på att bryta av med spännande skor och väskor.

Lisa Aiken från Net-A-Porter menar att hon med åren har blivit bättre på att hitta sin egen twist på nya trender. Den stora missen som hon själv anser sig ha gjort har varit att kopiera en trend från topp till tå. Där finns alltid ett sätt att äga trenden på sitt eget vis.

Hon får medhåll av Pia Arrobio som konstaterar att känslan av att vara obekväm med sin stil är den värsta missen.

– Det finns inget värre än att se en kvinna som håller på och rättar till sina kläder hela tiden. Är jag inte bekväm med kläderna så kan jag heller inte ha roligt, säger Pia.

Källa: Who What Wear

Fråga!

Vad tycker du är viktigt att komma ihåg när det gäller mode?

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar