Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  3 tips för dig som vill börja bära kjol

  8 mars 2016
  knep kjol

  Kom ihåg mina knep om du vill börja klä dig i kjol i vår!

  Kjolen som plagg är en riktig vattendelare! Medan vissa kvinnor älskar att bära kjol som finns det de som tycker att det är både knepigt och svårt. För att lyckas ska du tänka på hur du matchar den, vad du vill framhäva och samtidigt inte glömma bort vilken säsong det är. Här är tre knep som kan göra det lite lättare för dig som är osäker på kjol:

  Annons

  Matcha rätt: absolut lättast och garanterat snyggast resultat får du genom kombination kjol med finstickad jumper. Skjorta är lite svårare plagg eftersom den lätt bylsar och blir lite ”boxig” till en kjol.

  Kjolmodeller: en vid och utställd kjol gömmer runda höfter medan en smal och snäv kjol framhäver dem. Tänk på att alltid visa lite av din midja så försök att markera den när du klär dig.

  Mellan årstider: tänk lager-på-lager när du klär dig. På våren kan du till exempel satsa på grövre material som går ton-i-ton medan du på hösten kan välja mer färgsprakande kombinationer i tunnare material.

  Är du nybörjare eller proffs när det gäller att bära kjol?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar