Annons
Annons

4 anledningar varför du inte hittar din stil


Har du ibland svårt att ta greppet om din stil? Tycker du att det känns som att ”alla” andra har full koll på kläderna, stilen och garderoben, men inte du själv? Hade jag frågat mina kunder så skulle de flesta utan tvekan svarat ja. Därför listar jag nu fyra möjliga anledningar som kan göra det svårare att hitta sin egen personliga stil:

Annons

Ekonomi

Plaggen och accessoarerna som du verkligen inspireras av och drömmer om är över din budget. Det blir för dyrt. Du slösar bort slantarna på billigare plagg istället för att tålmodigt spara, aktivt planera inköp och registrera dig i kundklubbar för rabatter och vip-rea. Tipset är att långsamt lyfta lägsta nivån på din shopping och styra bort från kvantitet till kvalitet.

Svalt intresse

Du bryr dig egentligen så värst mycket om kläder, stil och utseende. Så länge ”kläderna funkar” så är du rätt okej med att inte uppfattas som något modelejon. Tänk på att kläderna berättar vem du är och ibland är det klokt att putsa upp stilen en smula. Tipset är att fundera över den röda tråden i din garderob och klura ut vilka av kläderna som verkligen visar ditt sanna jag.

Blek kopia

Vi har alla en eller flera kvinnor i vår omgivning som alltid ser så där snärtiga, piffiga och stiliga ut. Lite som den där coola tjejen i klassen… Det är lätt hänt att du vill ”sno stilen”. Se upp! Det blir så lätt fel när man försöker härma en annan persons stil. Tipset är att plocka russinen ur kakan och bara härmas med en eller två saker istället för att kopiera stilen rakt av.

Fel fokus 

Du är inte nöjd med bilden av dig själv och din kropp. Du hakar upp dig på skavanker som i sin tur sätter käppar i hjulet och förstör bilden av dig själv. Du kanske inte unnar dig att känna dig riktigt fin just nu eftersom du i huvudet tänker att du borde gått upp eller ner i vikt, tränat på ett visst sätt eller gjort någon typ av utseendeförändring först. Tipset är att livet är här och nu – du behöver ta itu med negativa tankar och förändra din självbild.

Mer intressant läsning: 

Bli kroppsstolt och älska kroppen!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar